طراحی داخلی

کاربرد صنعت چوب در معماری چیست؟

کاربرد صنعت چوب در معماری چیست؟

هدف از صنعت چوب در معماری تولید مبلمان مدرن و کلاسیک می باشد.

چوب به عنوان قدیمی ترین و ابتدایی ترین مصالح می باشد و به عنوان یک منبع قابل  تجدید می باشد.

مورد اولیه که در صنعت مبل سازی به کار می رود به شرح زیر می باشد

  1. چوب 2. پلاستیک 3. آلومینیوم 4. چرم 5. پارچه

صنعت چوب در معماری

هدف از پیشکسوتان که در صنعت چوب در معماری می باشند تولید مبلمان مدرن و کلاسیک است.

چوب به عنوان یکی از قدیمی ترین و ابتدایی ترین مصالحی می باشد که مورد استفاده قرار می گیرد.

چوب را به عنوان یک منبع قابل تجدید نیز در نظر می گیرند.

چوب کاربردهای فراوانی دارد از جمله چوب برای کف پوش ها و دیوار پوش ها یا برای ساخت کلبه و… مورد استفاده قرار می گیرد ولی بیشتر در صنعت مبلمان سازی مورد استفاده بشر قرار گرفته است. امروزه اکثر شرکت های صنعت چوب در هنر معماری به ساخت مبلمان کلاسیک و مدرن می پردازند.

همچنین در شرکت صنعت چوب هدف آن تولید مبلمانی با کیفیت است و هدف این شرکت ها رضایتمندی مشتریان می باشد تا بتواند مشتری های بیشتری را جذب کند.

در صنعت چوب در معماری مواد اولیه ای به کار می رود که دارای مقاومت بسیار بالایی هستند تا مقاومت بیشتری نسبت به نیروی با فشاری که وارد می شود داشته باشند.

از مواردی که در صنعت مبل سازی اهمیت دارد طول و عرض چوب می باشد.

صنعت چوب در معماری 1

منابع تولید مواد اولیه صنایع چوب که برای تولید مبلمان به کار می رود به شرح زیر می باشد:

  • چوب
  • پلاستیک
  • آلومینیوم
  • چرم
  • پارچه

چوب و انواع چوب مورد استفاده در صنعت مبلمان سازی

یکی از مواد اولیه مورد صنعت مبلمان سازی  به کار می رود، چوب می باشد از جمله چوب هایی که مورد استفاده قرار میگیرند به شرح زیر می باشند:

  • چوب راش

چوب راش از جنگل های شمال ایران و کشور آذربایجان به دست می آید.

چوب راش به دلیل داشتن طول و ابعاد بزرگ در صنعت مبل سازی اهمیت بسیاری دارد. از مشخصات چوب راش می توان به رنگ آن که کرم مایل به قرمز می باشد و از نظر وزنی چوب راش وزن متوسط دارد چوب راش جز چوب های نرم  می باشد، نرم بودن چوب راش این امکان را فراهم می سازد که بتوانید روی چوب طرح و مدل مورد نظر خود را طراحی کنید همچنین از دیگر ویژگی چوب راش تعداد کم گره های آن می باشد. برای ساخت اکثر مبل های کلاسیک از چوب راش استفاده  می کنند.

قیمت مبلمانی که در صنعت چوب در معماری از چوب راش استفاده می کنند قیمت مناسب تری نسبت به بقیه چوب ها دارد.

  • چوب گردو

صنعت چوب در معماری 2

پس از گذشت سال ها همچنان نیز از چوب گردو در صنعت مبلمان سازی استفاده می کنند.

چوب گردو جز چوب های سخت می باشد و در نتیجه می تواند در برار ضربه مقاوم باشد  و از نظر رنگ بندی دارای رنگ خاکستری مایل به قهوه ای و گاهی سیاه می باشد.

از دیگر ویژگی چوب راش می توان به جلا خوردگی آن اشاره کرد و به دلیل جلا خوردگی بالای چوب راش از آن  در تهیه مبلمان لوکس و مدرن استفاده می کنند. مبلمانی که از چوب گردو استفاده می کنند قیمت نسبتا بالای نسب به سایر مبلمان دارند. چوب گردو را می توانید از مناطق کوهستانی ایران  به دست آورید.

  • چوب افرا

یکی دیگر چوب مورد استفاده در صنعت چوب چوب افرا می باشد که این چوب ها در مناطق شمال ایران که دارای خاک اسیدی است رشد می کند و از نظر رنگبندی  دارای رنگ سفید مایل به کرم دارند.

چوب افرا هم جز چوب های نرم و هم جز چوب های سخت به شمار می رود‌‌ و دیگر ویژگی چوب افرا می توان به مقاومت بسیار بالای آن در برابر رطوبت اشاره کرد.

این مدل چوب را به دلیل پرداخت آسان آن،برای ساخت پایه ها و بدنه به کار می رود.

مبلمانی که از چوب افرا ساخته شده آن قیمت نسبتا مناسبی دارند.

صنعت چوب در معماری 3

چوب روس و کاربرد آن در صنعت چوب در معماری

چوب روس در صنعت مبل سازی استفاده میشود از جنگل های روسیه به دست می آید. از ویژگی چوب روس میتوان به استقامت بسیار بالای آن اشاره کرد. از دیگر مزایای چوب روس می توان به پیج خوری بالای آن اشاره کرد. اغلب مبلمان سنتی و مدرن از چوب روس ساخته شده اند که و چوب روس قیمت نسبتا مناسبی نیز دارد.

چوب سفید و کاربرد آن در صنعت چوب در معماری

نوع دیگر از چوب ها که در صنعت مبلمان سازی مورد استفاده قرار می گیرند چوب سفید می باشد که از جنگل های شمال ایران به دست می آید. چوب سفید جز چوب های نرم می باشد. چوب سفید دارای قیمت نسبتا ارزانی می باشد و بیشتر  ساخت مبلمان ارزان قیمت استفاده می شود. از معایب مهم چوب سفید می توان به مقاومت کم آن در برابر نیرو یا فشار و همچنین تغیر رنگ آن در برابر رطوبت  اشاره کرد.

چوب ملچ در صنعت مبلمان سازی

صنعت چوب در معماری 4

چوب ملچ که در صنعت مبلمان سازی به کار میرود جز چوب های نیمه سخت و سنگین می باشد. چوب ملچ همچنین دارای مقاومت بسیار بالایی در برابر ضربه می باشد و از نظر رنگ بندی  رنگ آن قهوه ای مایل به قرمز و گاهی نیز سیاه می باشند. از مهم ترین مزیت این چوب به می توان به داشتن حالت ارتجاعی آن اشاره کرد برای ساخت مبلمان لوکس از چوب ملچ استفاده می کنند که این چوب در بین چوب های کمیاب می باشد.

چوب گیلاس در صنعت مبلمان سازی

درخت گیلاس جز درختانی می باشد که هم میوه و هم چوب و هم از برگ آن مورد استفاده قرار می گیرد. چوب گیلاس جز چوب های بسیار مقاوم و همچنین جز چوب های خوش فرم نیز می باشد. هر کدام از لایه های چوب گیلاس دارای رنگ متفاوتی می باشند. مثلا لایه بیرونی جوب گیلاس سفید می باشد ولی لایه میانی چوب دارای رنگ قرمز می باشد. چوب گیلاس به دلیل خوش فرمی و مقاومت  بالای آن و کیفیت بسیار عالی جز چوب های گران قیمت محسوب می‌شود.

2. پلاستیک

پلاستیک نیز جز مواد اولیه در ساخت مبلمان بشمار می رود.

3. آلومینیوم

از جمله مواد اولیه برای ساخت مبلمان می باشد که انعطاف پذیری بالایی دارد.

4. چرم

بیشتر برای رویه مبلمان استفاده میشود و  از ویژگی آن به راحت و قابل انعطاف بودن آن اشاره کرد.

5. پارچه

پارچه نیز برای رویه مبل به کار می رود از جمله پارچه های مورد استفاده کتان و ابریشم می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *